jag är nöjd och glad

YES! Jag har skrivit ihop mitt arbete på FFK som är 50 poäng av kursen. Kan ju inte säga att jag direkt har lagt ner femtio timmar på mitt arbete... Men nu är det mycket, mycket närmare att bli klart än vad det var i morse. Ska bara finslipa och skriva avslutning och fixa filmer. Men jag har det lätta kvar. Förtuom att lära sig allt utantill...!

Jag ser ljuset i tunneln så att säga. Imorgon ska jag och Vera ta upp våra missade museum besök och besöka marknad/marknader, ja vi får se. Man hinner rätt mycket på en dag! Trodde inte jag skulle få något plugg gjort när jag blev sjuk igen, men nu har jag fixat lite och allt känns mycket bättre.

vårlov känns som vinterlov

Chattade med Kajsa innan och för några månader sedan trodde vi att vi skulle bli bruna på vårlovet. Nu känns dock lovet som ett vinterlov och jag ligger hemma och är sjuk och sover ikapp med min madame.

Men när jag ligger här och tänker alleles för mycket och inte har någon riktigt kontakt med någon så tänker jag på hur bra kompisar vi är här i Paris. När jag åkte för snart fyra månader sedan kände jag knappt någon och nu är det som vi har kännt varandra i flera år. Det är ju ni som lyser upp min vardag!



Haha, fett snygg bild på men tyvärr den enda bilden som finns på alla!

paradise



Är hemma och är sjuk så just nu sitter jag och drömmer om värmen och solen! MMm....

helgen i london





I helgen var jag i London och hälsade på mina kompisar. Helgen har varit fantastiskt bra! Kom dit i torsdagskväll då Tove mötte mig på St Pancras då jag hade tagit snabbtåget till London från Paris. På fredagen fick jag följa med Tove till hennes skola där jag fick träffa alla i klassen, det var super roligt att se alla igen! Sen efter skolan kollade vi igen Richmond lite och jag köpte en klänning. På kvällen stack jag, Tove och Malin tidigare in till London för att gå på en riktig engelsk pub där det till och med var livemusik. Sedan mötte vi upp de andra och klubbade. På lördagen shoppade vi på Oxford Street och åt god mat och sedan chillade på kvällen med sköna peeps. På söndagen var det dags för Camden som är en jättestor marknad. Så dit åkte jag, Tove och Malin och chillade runt. Sen senare träffade vi Malin nr 2 och Rebecca nr 2 och åt middag med dem. Eftersom mitt tåg gick klockan fyra på måndagen hade vi avskedsfika innan jag stack och gick in på Topshop en sista gång... Ja, det var min helg, den var super bra!

Så när jag kom hem märkte jag att jag typ har blivit sjuk, så tisdagens plan att följa med de andra tjejerna till Disneyland blev inte av. Jag hängde lite med Vera istället och åt mat och chillade mest för det vi egentligen skulle göra var stängt (gå till catacomberna). Så nu mår jag inte super, så ska chilla hemma och återhämta mig. Vill inte bli sjuk igen...

london calling



Klockan 19.13 åker tåget från Gard du Nord till destinationen London! Jag är så peppad. Det ska bli riktigt kul att träffa Tove (som jag ska bo hos, hihi) och resten av min klass. SES OM TRE TIMMAR OCH 53 MINUTER TOVE!!!!

la tour eiffel













Bilder från helgen när tjejerna var här!

Men nu i Paris är det vinter... Det är kallare nu än när det var veckan efter sportlovet. Franskarna har stängt av värmen på skolan för att de har lov så man får ha fem tröjor på sig om man inte ska frysa ihjäl!

back to reality



Nu har tjejerna åkt och det är tomt och back to reality. Synd. Vi har haft en fantastik helg med allt möjligt. Väldigt nöjd. Det är kul att turista i sin egen stad när man bor i Paris! Det var tungt att gå upp ur sängen imorse. Tjejerna tog taxi halv 5... som tur va fick jag sova två timmar till. Helt ok dag i skolan. Lisa drog (nästan) en spontanare idag på lunchen. Men det är än så länge hemligt vad hon gjorde.

Sen har jag pluggat och deppat över att jag inte är bra på franska. Var nog bättre innan jag kom hit känns det som nu när jag har fått tillbaka mina resultat på nationellaprovet. Man får ju inte precis betyg i att förstå sin madame, för det gör jag ju faktiskt...

ebba och cissi



Tjena! Ebba och Cissi är här och vi har det superduperbra här i Paris. Så coolt att ni är här tjejer! Woho! Vi har haft super mysiga dagar sedan i torsdags när de kom. Vi har varit på Tracadéro, i Le Marais, Louvren, Tullerierna, Concorde, Champan, ätit Paris godaste macarons (tydligen), dansat, suttit i solen och ätit mat, hälsat på båda mina skolor och idag shoppat på La Defense. Imorgon blir det en till turistdag och ikväll blir det partaj.

saknar er redan





Nu har jag lämnat trygga och bekväma Sverige igen där man myser med familjen och Tello och kommer inte tillbaka förrän om nio veckor. Men på de nio veckorna händer mycket. Tjejerna kommer på torsdag, sen blir det London och sen lov och kanske Trouville. Det är mitt liv de närmaste veckorna. Jag måste bara klämma in lite skolarbete där emellan. Tråkig dag idag, det regnade, mådde inte bra och hade skolarbete att göra som bara blev dåligt när jag gjorde det. Hoppas på en bättre dag imorgon då vi ska ha yoga på idrotten. Spännande!

Min helg i Sverige var i alla fall jättebra. Åt påskmiddag, pappa grillade fast det regnade (hehe vems fel var det?), var på sommarstugan, busade med Tello, gosade med Tello, gjorde allt med Tello, myste med familjen, hälsade på farmor och farfar där kusinen och Alvin var, träffade kompisar och bada bastu och åt mat med en fin Emma.

sverige

Tja, alltså att vara hemma, det är skönt... Speciellt när man har en ny familjemedlem. Idag har jag vaknat upp ur min stora och sköna säng när solen siprrade genom persiänerna. Åt svensk frukost, alltså fil och müsli. Gott! Sedan var jag och pappa på promenad med Tello. Så himla mysigt. Efter det lekte jag lite med Tello och sen körde pappa mig till IP. Där träffade jag lite delar av mitt fotbollslag och tränare, men för att speciellt träffa bästa Emma! Woho, så kul att se dig. Så vi hängde. Snackade massa och åt mat! Nu ligger jag i min säng. Har fikat med te och kaka. Jag njuter för fullo. Ikväll blir det lamytterfilé, det bästa som finns! MUMS!

j'ai un chien

JAG ÄR I SVERIGE! JAG HAR EN HUND! ALLTING ÄR MYCKET STÖRRE HÄR! Ni får en mer specifik update imorgon! Latero

tisdag

Är fortfarande sjuk så har inte så mycket att skriva om. Ska till doktorn idag. Men mår lite bättre i jämför med innan. Sen längtar jag jättemycket tills på torsdag då jag ska sätta mig på ett plan till Sverige. Det ska bli så kul. Att träffa alla igen och sedan får man se ett nytt ansikte. Vi har nämligen en kändis i Lomma. Tello heter han. Hört att han är rätt cool!

Får se om jag går till skolan imorgon. Är ganska uttråkad... Imorgon är det friluftsdag så får väl följa med och vara en observerare. Men vi ska ha en självförsvarskurs som jag hoppas jag kan vara med lite på!

Jag ska vara hemma tills måndag och sen flyger jag tillbaka. Men då är det inte ens tre dagar förrän mina favorit tjejer kommer! Woho! Då ska jag visa de Paris på bästa sätt. Vädret ser dock inte så bra ut... Men sällskapet däremot är fantastiskt!

sunday morning

Tjena Bloggen! Är fortfarande sjuk så det planeras ännu en dag att bara ligga i sängen... Igår gjorde jag i alla fall högskoleprovet (tog ganska mycket ibumentin) det gick väl sådär. Man har sjukt mycket tidspress så svenska och engelska delen gick inte så bra. Matten kan jag finslipa lite mer på tycker jag. Men tror att man får göra det många gånger innan man får ett resultat som man är nöjd med. I alla fall, sen gick jag hem och såg på film och åt glass, det enda var att jag kunde bara se halva filmen för att internet var så segt... Hm. Så nu den här dagen ska jag ligga i sängen och vila upp mig, för jag vill bli frisk!!

RSS 2.0