vårkänslor















Våriga bilder från Trouville.

Woho, det har varit vårkänslor idag också. Har ätit lunch utomhus och suttit på trappor (igen) och blivit svettig i bara min skinnjacka. Sånt är nice. Sen har jag gått i skolan till halv sju idag!! Dock för att inte behöva ha en morgonlektion imorgon och vi spelade spel om första världskriget så det var ändå sympa. Ikväll ska LMFAO spela på VIP men om man heter Rebecka kan man inte gå dit, så buuuuuuull! Ska gråta lite över det och se lite serier, wiho.

Puss och kram, skumbanan!

bildbomb från lovet













Här kommer en bildbomb med oredigerade bilder (för att jag är för laaaaat) från Trouville/Deauville som jag var i på lovet! Det var en supermysig atmosfär och jag och Lovisa chillade rätt rejält. Man gick mycket (points for me), fikade, kollade film och myste. Det är dock mycket fetare på sommaren, nu var det lite för lite folk.

je suis heureuse

Sitter och gråter lite denna söndagskväll. Inte för att jag är ledsen utan för att jag är så himla GLAD! Jag sov hos Lisa inatt så har inte varit hemma på mer än ett dygn. När jag kommer hem ligger ett brev på mitt skrivbord! Eftersom min kompis redan hade avslöjat att hon skickat det visste jag vem det var ifrån. Åh så fint det var!!! Längesedan man skrev brev också, hihi, jättegulligt. DÖR, bokstavligen! Fint avslut på lovet och det dämpade lite ångesten inför skolan som börjar imorgon. Härligt!

i'm back

Bitches I'm back! Ni blir inte av med mig fast man inte alltid är så pepp på att blogga. Kom tillbaka till Paris för ett dygn sedan. Men har inte haft tid och ork förrän ikväll. Har massor med skrift och bilder från veckan som har gått. Varit en väldigt annorlunda vecka men det är skönt att vara tillbaka i Paris! Känns inte som jag har haft lov en vecka... Tiden går alldeles för snabbt och jag behöver mer lov. Är inte redo för att dra igång med plugget än!

snygga brudar


Skratta ni på men jag tycker att vi är snygga. Saknar dig kompis (veeeeldigt myckeeee) <3

Jag vill äta chokladsås med dig, vakna i dubbelsängen, gå på landsväg i mörker, sitta på köksgolvet och äta, dricka heineken, trilla i offpisten, titta på konstiga filmer, ta fina egopics och festa som bara vi gör!

trouville

Idag gjorde jag sista provet innan lovet och det känns förjävla bra! Nu ska vi ha lov en vecka! Det låter underbart i mina öron!!

Veckan ska spenderas i Trouville där min madame har ett hus och Lovisa ska dessutom med så det låter ganska bra. Det finns inget internet där så vet inte om jag kommer uppdatera (åååh vad ni kommer sakna mig, visst?).

alla hjärtansdag



Alla hjärtansdag idag och vi på svenska skolan har egoboostat oss själva med att göra hjärtan som alla har skrivit fina komplimanger på. Blev så himla glad av alla! Fast vissa var mer personliga än andra. Kan ju dock inte klaga eftersom jag inte heller kan skriva någon personligt om alla 60 elever. Däremot tycker jag det är lite synd! Hade velat göra det. Hann dessutom inte skriva på alla. Men jag tycker om er lika mycket ändå!!!

Så jag och Kajsa unnade oss en kaffe efter skolan och sedan lite shopping. YEAH! Vi singlar får ta vad vi har...

Idag är det bara tre dagar kvar i skolan till lovet. Känns helt galet att det redan är lov! Lovet ska spenderas i Trouville med min madame, men Lovisa ska med några dagar. Tur det! Sedan får jag vara en helg i Paris också. Kommer bli så himla skönt med lov. Kan ju inte säga att studiemotivationen är på topp. Saknar min pluggkompis <3

glädjetårar


VI SKA BLI MED HUND I SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helg

Vet du vad jag fick reda på idag? Min kompis Agnes som också spelar fotboll, hennes värdfamilj känner Lyons tränare och han var hemma hos dem igår... Ska vi fjäska in oss och pendla? Hehe...

I alla fall! Alla helger bara flyger förbi. I fredags firade vi Kajsa med mat och sedan stack vi vidare till en bar. Jag sov tre timmar och var som en zombie hela lördagen. Ville helst sova. Men nej, jag hade bestämt med Siri att vi skulle göra middag till min madame. Vi åker till den svenska matbutiken som ligger i Pigalle och hittar köttbullar, lingonsylt och brunsås! Mums. Hon sa att det var gott i alla fall. Sedan sov jag i tolv timmar! Äntligeeeen!

Idag har jag käkat brunch med ungefär halva skolan. Det var gott. Sedan pluggat. Egentligen har jag franskaprov imorgon, men konjuktiv är för svårt och för jobbigt att plugga så skjuter upp det lite till och tittar på serier istället!

faire du jogging

WOHO! Idag tog jag mig samman och joggade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dock i två minusgrader så fick blodsmak i halsen för det var så kallt... (eller är det för jag har värdelös kondition?). Men är så stolt över mig själv!

Annars händer det inte så himla mycket. Bara för att man bor i Paris händer det inte grejer varje dag. Plus att eftersom värsta istiden har kommit hit är det inte så kul att vara ute... Shoppa kan man ju, men pengar vill man spara... Fika kan man ju, men pengar vill man spara (+ man vill inte rullar fram när man kommer hem)... Så det enda alternativet är att titta på serier! Eh, eller ja... plugga. Men det är inte lika kul.

un truc seulment

Det finns en Ezra på skolan...

superb


Superb helg! Precis vad jag behövde. Utgång i fredags och mys hos Lovisa igår. Dock har jag panik pluggat idag till historia provet imorgon och jag är inte förberedd... Håll tummarna för mig!

Idag vaknade vi alla upp hos Lovisa med vitt landskap utanför oss. Blandade känslor där. Men alla fransmän verkar lyriska över det. Men tror det kommer bli kaos i trafiken imorgon... Hehe, hade inte skadat om skolan blev inställd imorgon och historia provet blev framflyttat.

Nej, nu måste jag gå igenom historian och sen sova för jag är så himla trött!

le safari disco club

Åh, vilken kväll vi hade igår! Livet känns så himla bra. Woop.

Det började med att Malin och jag drog hem till mig för att hon skulle sova här. Sen träffade vi ett helt gäng hos Linnea. Det var rolig/mysigt. Sedan drog vissa till barer, men ett gäng bestämde sig för att vi ska dansa! Så vi tog en taxi till VIP room. Men det var för lite folk så vi stack till en annan klubb så länge som hette Cab. Medelåldern var ganska hög, så det var ingen höjdare, men ändå bra musik! Sen stack vi tillbaka till VIP room och dansade och dansade. Till sist avslutade vi på Cab, och då gjorde fötterna ont! Fast jag bara hade haft fem centimeters klackar. Älskar när man dansar så mycket att man blir helt utmattaaad!

Idag ska jag stenchilla. Sedan ikväll ska vi till Lovisa. Laga mat och äta massor och plugga och sedan sova där. Kommer bli superduper mysigt och precis vad jag behöver. Innan dess vill jag också gå in en snabbis på American Apparel och New Look för att kolla lite kläder... Hehe.

Ha en bra dag!

l'exercise physique



Hola chicas (ja förutom pappa då)!

Just nur är jag superduperglad för jag har idrott och rört på mig. Jag blir (nästan) alltid jätteglad efter jag har tränat och nu är livet en dans på rosor! Måste dra igång med träningen. Nu hittar jag till parken nära mig, så nu kan jag jogga dit i alla fall. Sen vill jag hitta friskis och svettis-pass eller zumba-pass, ja eller liknande som jag kan gå på! Fotbollen får vi se hur det blir... Ser ganska mörkt ut. Så himla synd!

Nu däremot ska jag äta min madames super goda kaka som hon bakat och dricka te och se på serier!

Puss

RSS 2.0