ingenting att göra


En bild från när mamma och pappa var här.

Idag har jag:
Ätit, sett på film, läst, sovit, köpt halstabletter (det var för varmt ute så svettade jättemycket). Nu ska jag se på serier. Var redan uttråkad klockan elva i morse men sen såg jag filmen Seven Pounds och det var jättebra. Se den om ni har luuuust.

död

Ligger här i min säng och tycker synd om mig själv. Vaknade med värsta förkylningen idag så har ont halsen och nacken. Så jag orkar inte riktigt bära upp mitt huvud. Jag som skulle komma igång med träning... Men mitt historiaprov i morse gick i allla fall bätte än det förra provet. Men så synd att behöva ligga inne när man vill utnyttja det fina vädret som inte kommer hålla i särsklit länge.

le soleil

För det första: Kollade nyss in bilddagboken (haha dör) och gud så många minnen man har!
För det andra: Solade på hålan idag och fick skilje efter shortsen.
För det tredje: Var ute och sprang idag (själv) och gjorde lite styrka. Så stolt över mig själv. Nu ska jag bara göra det fler gånger!
För det fjärde: Hatade hålor innan, men nu är det guld värt när man kan sitta ute i solen och sola.
För det femte: Fick reda på att min farmor läser min blogg. HEJ FARMOR!
För det sjätte: Hittade sjukt snygg bilder på Linns blogg (KLICKA HÄR) på mina (förra) klasskompisar som är i London och jag saknar dem!





trois mois

Fick sms på min mobil idag att jag måste ladda den innan lördag. Det betyder att vi har varit i Paris i tre månader. Herregud. Känns ju som om tiden har börjat nu när det äntligen har blivit varmt! Alltså åtta veckor kvar... Låter så himla lite men är ändå mycket. Har dessutom så mycket att längta till: hem till Sverige, mina tjejer kommer hit, London, föräldrarna kommer igen osvosv. Så har fått en impuls nu att jag vill göra så mycket som möjligt hela tiden. Men får nästan tvinga mina kompisar att leka med mig för att de ska bara plugga hela tiden... TRÅKIGT!

Ska tydligen vara värsta familjemiddagen här ikväll. Kommer bli fett stelt för mig.


från högre höjder









Här får ni se min stad Parran från högre höjder. Det var nämligen när jag var uppe i eiffeltornet med päronen och det var hiskelet kallt och inget i jämför med vad det är nu (jäkla massa tjat om vädret...hehe). Har haft ännu en jättebra helg och nu bara mår man. Dansat, skrattat, solat, läst och massa mer. Nu får man dock ta sig i kragen och klara en till skolvecka med prov, uppsatser och inlämningar.

varmt!!

Jag utnyttjar dagen på bästa sätt och lägger mig nu i en park och solar! PUSS

j'aime bien la metéo



Nu börjar Paris dra ifrån i väderprognosen! Det ser inte illa ut va...

Idag har jag köpt världens bästa bok (till och med på engelska), glädjetjut! Får dock inte börja läsa den förrän på tisdag då engelska boken ska vara utläst. Nu när det börjar bli så fint väder kan man ligga och sola och läsa i en park. Kan ni det i Sverige än? Kan man det någonsin i Sverige förutom en vecka per år?!

Imorgon är det fredag och helgen kommer bli så rolig. Yeaah.

the hunger games

IDAG HAR JAG SETT VÄRLDENS BÄSTA FILM! Herregud. Jag har aldrig sett en bättre film. Jag grät, skrattade och slets mellan hopp och förtvivlan. Herregud...

fyra dagar tillsammans

Helgen började med att jag hämtade föräldrarna på flygplatsen i fredags. Var överlycklig av att se dem! Sedan knatade vi oss till hotellet och checkade in. Det var 23 grader i solen så vi utnyttjade det på bästa sätt och åkte båt på La Seine. Sedan skulle min föräldrar träffa min madame. Lite pirrigt, men vi köpte blommor och allt gick bra fast min madame kan vara lite konstig, hehe. Sedan åt vi kvällsmat på restaurang och njöt av varandras sällskap.

På lördagen visade termometerna tio grader kallare och lite regnskurar ibland. Vi gick till Tullirierna och Concorde och sedan åkte vi till Montmarte och kollade på den fina utsikten och Sacre Coeur. Sedan regnade det och vi åkte till Operan där vi spontant såg någon film om Paris och sedan shoppade på La Fayette. Blev dock bara en resväska för min del... Men efter vi chillat på hotellet gick jag och mamma och shoppade och ett par byxor, en t-shirt och en topp fick följa med mig hem. På kvällen åt vi på restaurang igen och det var mysigt.

På söndagen skulle det regna hela dagen och det gjorde det inprincip. Jag tog föräldrarna till La Défense där pappa shoppade loss sedan hann vi med Latinkvarteren och Le Marias innan vi trängde oss in på Pompidou. Där vi också sedan åt middag. Jättefin utsikt, mat och dricka men desto sämre service (tror dock inte fransmän vet vad det är...).

I Måndags skulle vi ta oss an La tour eiffel. Väderprognosen hade lovat oss 13 grader och sol. Men det var mer 5 grader, blåst och mulet. Vi fick köa 2 timmar innan vi kom upp högst upp. Jag kände knappt mina tår och fingrar men det var det värt! Mamma och pappas plan gick inte förrän sent på kvällen så vi åt lunch och shoppade lite till innan det var dags att säga hej då vid tåget. Tack så jättemycket för dessa fina dagarna!


bästa helgen

Har haft en underbar helg med mami och papi här i min stad Paris! Vi har gjort massor tillsammans och haft supermysigt. Har såklart tagit bilder som jag kommer bjuda på sedan! Men inte nu. För nu ska jag se ett avsnitt av någon serie och sen mysa till kojs. Det behöver jag. Varit intensivfulla dagar!

sommarvärme

Det har varit SOMMAR idag! Och nu menar jag inte att man har kunnit sitta ute och fika i en halvtimme utan faktiskt ligga och sola i shorts och t-shirt (som till och med var för varmt)! Så idag hade vi först vinprovning i skolan (så gör man i Paris) sedan käkat lunch i park Monceau och haft jobbiga lektioner på eftermiddagen för man ville bara ut i solen! Det har också varit utklädningsdag i skolan. Jag var fotbollsspelare. Kände mig inte så värst utklädd... Sen stack jag och Kajsa och köpte converse till henne OCH köpte biljetter till mig för jag ska till LONDON! WIHO! Och inte nog med det stack vi till Montmarte och jag drack min första lagliga öl i sommarvärmen. Finfin dag! Tio poäng av tio möjliga!

Imorgon kommer mamma och pappa. Jag ska möta dem klockan halv ett på flygplatsen! Längtar!

kul!

Såg världens tråkigaste teater idag med skolan som jag hade betalat 20 euro för...

18 år



Förra födelsedag spenderade jag i Sydafrika med min familj och nu är jag i Paris! Känns dock inte alls som om jag är 18 år och som om det är min födelsedag. Saknar frokust på sängen och presenter. Men man kan ju inte få allt här i världen. Har i alla fall haft strålande väder och halv studiedag. Nu ska jag, Lisa och min madame fira med tårta. Kommer bli kul eftersom Lisa är rädd för henne....

hurtiga

Wiho så hurtig man är! Andra gången jag tränar här i Paris under två månader om man inte räknar idrotten och den kaosiga fotbollsträningen... Men jag och Malin såg Lisas match sen stack vi ut och sprang, gjorde styrka och sedan intervaller. Nu känns det fett bra. Är riktigt stolt. Hatar att springa med tillsammans blev det faktiskt kul. Nu har jag skrivit lite av min essay, men... den suger riktigt hårt! PANIK! I alla fall så fyller man arton år imorgon och det känns verkligen inte som om det är min födelsedag alleles snart. Kommer sakna mamma och pappa fett mycket imorgon för jag kommer inte få någon traditionell tårta och presenter på sängen... Men de kommer på fredag! Wiho! Sen ska Lisa sova hos mig också så helt ensam blir jag inte. Dock tror jag att jag måste egna min födelsedag åt att plugga rätt så mycket...

morgonpromenad



Fick en fin bild på mailen imorse från pappsen då de har varit på morgonpromenad på Lomma Beach med Tello! Då startas dagen bra.

Idag har jag ätit frukost och skrivit min outline till engelskan. Sedan ska jag klä på mig och dra till St-Germain-en-Laye och se Lisa spela basketball!

många saker att göra

Tjena blöggen! Har nästan ingen tid och ork på helgen att uppdatera så skulle bara snabbt säga hej! I fredags gick jag i skolan, träffade amerikaner, myste i solen, gått på museum, ätit, gått och dansat. Idag vaknade jag hos Mällan och vi åt världens godaste subway (åh älskar dig chicken teriyaki), sett Mitt liv som popstjärna (fast jag sov typ hela filmen...), duschat, åkt RER, metro, buss och sedan sett Melodifestivalen. Så svenskt och najs det var.

une robe rouge




Egoistjavisst. Bilder från förra helgen.

Idag har jag haft historia, sedan haft FFK då vi var i Montparnasse, ätit sushi till lunch, varit hemma en runda innan franska redovisning på Meddan. Solen har skinit hela dagen (dock lite kallt fortfarande) och det har varit helt underbart!! En fågel viskade i mitt öra att det skulle bli 17 grader nästa fredag. Perfekt tajming till att mina föräldrar kommer. Jag längtar så efter er mamma och pappa! Skulle vilja skypea med er och Tello btw.


kony 2012




Såg en hemsk video nyss och jag blir så arg när jag inte vet om sådant här!! Ni kan se den HÄR! Läste en biografi i höstas som handlade om barnsoldater i Sierra Leone. Den var hemsk. Den heter A Long Way Gone, läs den!

la vie ca va très bien



Tjabbatjena!

Livet flyter på och jag lever på att jag har fått hund, men dock i Sverige. Hehe, går runt och visar bilder hela tiden för ALLA. Ingen missar min hund Tello! Var i Le Marais idag igen med Kajsa och köpte min tröja. Sen fikade vi lite och letade efter urbanears till Kajsa och nu är jag hemma. Har snackat på facebook och skype med massa sköna brudar. Wiho, de ska komma och hälsa på snart! I april månad kommer bli galen om det blir som planerat! Sverige -London - Paris - Föräldrar - varmt väder (förhppningsvis!!)

FICK NYSS REDA PÅ ATT JAG FÅR BO I TOVES VÄRDFAMILJ I LONDON! WIHO! SÅ JÄKLA GLAD! Då kommer jag London den 19 april! WOHO!

update

Väntan är över och jag har äntligen sett min hund för (ja i skype då...) första gången! Är äntligen harmonisk och superduperglad!! Mamma berättade att Tello var lite ledsen för han saknade sig familj. Så han kommer nog gnälla ganska mycket i natt. Nuttis, vill bara komma hem till Sverige och krama honom. Sedan hade han bajsat inomhus och när de tog ut honom hade två stora hundar kommit och han hade blivit jätterädd. Lilla Tello!

väntar...

Har varit inloggad på Skype hela kvällen. Men fortfarande vill ingen av mina föräldrar ringa mig... Här sitter jag och väntar förgäves för jag vill se Tello, men icke... Har smsat, inget svar... Gah tuppar snart av av iver!!! Hehe, har visat alla i skolan hur min nya hund ser ut. Har den som bakgrundsbild... Besatt!!

söndagsmys





Det blev lite söndagmys och jag åkte till Le Marais med Mallan och kollade lite i butiker och åt crêpe. Hittade en tröja så ska dit i veckan och köpa den!

bienvenue tello



Välkommen Tello till familjen Möller. Min familj ska hämta dig på måndag! Tyvärr kan inte jag vara med... Det är hunden till höger som ser efterbliven ut, hihihi.

Helgen har flygit förbi. Idag är det söndag och jag ska till Le Marais och kolla läget sen blir det att pluggish... Blörk. I helgen har jag haft väldigt kul, upptäckt hur mysigt St-Germain-on-Laye är, ätit mycket, myst, hängt med bra människor, kollat film och idag hoppas jag att jag hittar lite secondhand fynd!!

utstötta på skolan

Då är det återligen fredag igen. Dagarna rusar förbi men ändå inte. Ni fattar va? Nej... Har inte så mycket att skriva. Händer bara massa gamla rutiner känns det som. Man måste plugga men gör det inte (busigt!), sover, ser serier, hänger med kompisar, äter mm. Men nu är det helg och då ska vi njuta för fullo av ledigheten. Nästa vecka kommer fransmännen tillbaka till skolan för vi har varit själva hela denna veckan (sjukt skönt). Vi är som IVK, den svarta fläcken eller "emos" på vår skola. Hehe, är lite speciellt att få känna det eftersom jag inte är ett dugg van av det innan. Men nu när vi är sjävla kan vi bryta mot reglerna som att gå på gräset, äta i biblioteket, skita i klädreglerna och vara högljuda. Härligt svenskt!

RSS 2.0